maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pysy mult piilossa ja kuiski must paskaa

Moorjens, 

sori tää vähä pidempi tauko, mutta ei oo ollu mitää mielenkiintoo kirjottaa jotain heeelvetin tylsää "Moi tänään istuin omenassa KESKELLÄ LATTIAA koska kaikki penkit oli varattuja, ja tänään olin hurja ja repäisin, ostin jaffan kokiksen sijaan!!!! kävin tunti sitten vessassa ja tein makaroonilaatikkoa, kohta menen suihkuun ja pesen hiukseni uudella shampoolla joka oli 42,3prosentin alennuksessa, HURJAA SÄÄSTÖÄ" ... vaikka helvetin tylsää päiväkirjaaha tässä kirjotetaa mut ei jaksa höpöttää kuitenkaan mitää vastaavaa turhaa paskaa, koska ketään ei oikeesti kiinnosta.

Mutta joo.. en nyt yhtää muista mitä viime viikolla on tullu tehtyä, koulu menny päin vittua ja kaikki muutkin asiat mut mitä väliä, kyl ne siitä sit joskus :D

Viikonloppuna olin Hauholla mökillä, oli oikeesti ihan megasuper rentouttavaa olla pois Espoosta, ois voinu tulla ruumiita muuten tän vitutuksen kanssa. Ja muutenki oli tosi kiva nähä hauholaisia pitkästä aikaa :)

Helmeri (Heppu, Hebe.. jnejne), tän ihmisen kanssa ei vaan ikinä tule tylsää :)

Tässä mä hengailin mökin terassilla ja räpsin itestäni kuvia

Joo ja sunnuntain heti ku olin kotii tullu, lähin Sonjaa vastaan joka oli tulossa Turusta tänne päin, ja vaikka meillä nyt ei oikeestaan mitään tekemistä ollu mutta oli silti ihan sikahauskaa (niiku aina ku lyödää "fiksut" päämme yhtee).

Tänään taas hengailtiin Sellossa Sonjan kavereitten kanssa, ja loppuillasta mentiin omenassa käymään ku ei keksitty enää mitään tekemistä, ja ulkona ei voinu olla ku oli hyiiiiii hirvee ilma :( voiku tulis jo kesä.

No sitte jäin kuitenki hetkeks (tunniks) Riikan kanssa juttelemaa kaikista vanhoista jutuista, ja oli ihanaa  päästä purkamaa sydäntä (kiitän), ja olin ihan tooosi jäässä kun lähin kävelemää kotii, hyvä että vieläkää oon sulanu. Ja siinä musta ja Riikasta tosivanhoja kuvia.. tuoreempia ei vissii oo otettu sellasia mitä vois ees julkasta.

Hyi tulipa kirjotettuu paljon turhaa, no toivottavasti kukaa ees yrittää lukea..
Mutta joo sellasta, voisin tästä mennä nukkumaan, pienesti rupee nukuttaa, unia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti