lauantai 10. maaliskuuta 2012

Huomenta rakas päiväkirja,Eilen oli tosi epänormaali perjantai-ilta, käytiin Sonjan kanssa leffassa kattomassa Kohta 18. (Ei yleensä tehä  mitää tällästä.) Eikä ees ollu hyvä, tai no ehkä ainoo "hyvä juttu" oli että ne pojat muistutti niin paljon mua ja Sonjaa joka huvitti vähän.  
Juteltii eilen tosi paljon kesästä ja suunnitltii kaikkee mitä kesällä pitäs tehä, enkä enää koht pysty venaamaa tää parii kuukauttaaaa! 
Tuun hulluks tän odottamisen kanssa ;D

Ja tänään pitäis mennä Porvoossa käymään äipän kanssa moikkaamaan mummia sairaalaan :) Ei mulla muuta tällä kertaa, elikä suihkuun siis, se on moro!

3 kommenttia:

 1. Ja tänään pitäis mennä Porvoossa käymään äipän kanssa moikkaamaan mummia sairaalaan :) Ei mulla muuta tällä kertaa, elikä suihkuun siis, se on moro! << :D kauhee, pistit hymynaaman toho mummi juttuu :d mikä su mummil o ;o ? hei jonna, ku tuut ens vklp, meki suunnittelemme kesää ;) ja katokki et mennää pomppii hankee !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerron joskus myöhemmi ja kyl siihe voi hymynaaman laittaa idari ;D njoo mee sä vaa tonne loskaa hyppimää jos haluat ;D haha

   Poista
 2. okei (: no ei voi :D EI SIEL OO LOSKAA !! MEIL O AINAKI HANKIII PELLOLLA :DDD

  VastaaPoista