tiistai 3. heinäkuuta 2012

enemmän duoo ku sooloo

Sorppa en oo oikee kirjotellu.. Pyydän syvästi anteeksi (en oikeesti koska ei vois vähempää kiinnostaa, kukaa näitä koskaa kuitenkaa lue, mut jos sattuuki lukemaa ni näyttää vaa hyvältä)

hmm.. jos kirjottaisin fiiliksistä voisin kertoo teille et paskin kesäloma ikinä, tai no.. emmä sittenkää tiedä, ei vaan oo tapahtunu oikee mitää mielenkiintosta (ylläri). Elämä jatkuu jne ja yms paskaa, ei teit oikeesti kiinnosta mitä mulle kuuluu mut kerronpa kuitenki hähähääää.. 

Tulin tänää landelta eli älkää välittäkö jos käytän hassuja sanoja xD (hörönauru)..


Joooo, eli jussina hengattii ensin Joonan kans kahestaa soukan koululla ja venailtii et ihmiset valuu ulos ja sit päädyttii kasavuorien kautta kaverille jatkamaan :) Oli ihan kiva jussi juu ja sillee tollee. 
Joona naureskeli puhelimellee ..sienikirjaaPikkunen täytti 7 vuotta <3 Ja käytii tos yks päivä lintsilläki, olin ekaa kertaa raketis ja kädet vaa täris hullun lailla ku pääsin pois :D "Pikkusisko" <3


ruokaaaaaaa 

Pikkuveikka <3


Teroooo gangstabrööö ;)


Tänää tulin kotii nii lähettiiki moikkaamaa Jenniä ja Nellaa (just syntyny muksu), en tajuu miten pieni ja sulonen ihminen voi olla! :) Sitte lähettii Artun ja Nikon kanssa tonne noin jonnekki hengailee ja yöllä Kentsun kanssa kruizailee. Ku pääsin kotii ni Hena käski parkkipaikalle ja lähettiin ottamaa aamuyöstä yhet rantsuu :)


Saa taas nähä millo seuraavaks jaksan kirjottaa, meikäläinen rupee nyt nukkuilee, öitä!

1 kommentti:

  1. Tulin tänää landelta eli älkää välittäkö jos käytän hassuja sanoja xD (hörönauru).. << miks mä hajosi vitust :D:D:D:d HEHHEH !!

    VastaaPoista